Вторник, 14.01.2025, 05:47
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Одномоментна імплантація зубів
AstiДата: Четверг, 01.08.2024, 01:59 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт усім! Я розглядаю можливість одномоментної імплантації зубів після видалення, але в мене виникло кілька запитань. Наскільки ця процедура ефективна та безпечна? Які основні показання та протипоказання для її проведення? Скільки часу займає весь процес, включаючи встановлення тимчасових та постійних коронок? Як довго служать такі імпланти і який гарантійний термін на них надають? Також, хотілося б дізнатися, які імпланти краще вибирати і які можуть бути ризики, якщо затягувати з процедурою. Дякую!

VelannaДата: Четверг, 01.08.2024, 13:46 | Сообщение # 2
Рядовой
Цитата Asti ()
Привіт усім! Я розглядаю можливість одномоментної імплантації зубів після видалення, але в мене виникло кілька запитань. Наскільки ця процедура ефективна та безпечна? Які основні показання та протипоказання для її проведення? Скільки часу займає весь процес, включаючи встановлення тимчасових та постійних коронок? Як довго служать такі імпланти і який гарантійний термін на них надають? Також, хотілося б дізнатися, які імпланти краще вибирати і які можуть бути ризики, якщо затягувати з процедурою. Дякую!

Добрий день! Одномоментна імплантація зубів https://lipinskii.com.ua/nashi-u....ntaciya — це ефективний спосіб швидко відновити втрачені зуби. Основні показання включають втрату зуба внаслідок травми чи видалення, коли консервативні методи вже не допомагають. Протипоказання можуть бути абсолютними (наприклад, злокачестві пухлини чи серйозні захворювання крові) або відносними (погана гігієна ротової порожнини, вагітність). Процедура зазвичай включає кілька етапів: видалення зуба та встановлення імпланта займають 1-2 години, тимчасове протезування триває 3-6 місяців, а постійне протезування — 1-2 тижні. Імпланти можуть служити від 5 до 25 років, з гарантійним терміном від 3 років, за умови дотримання всіх рекомендацій. Щоб уникнути можливих ускладнень і вибрати найкращі імпланти, раджу звернутися в клініку DC LIPINSKII, де вам допоможуть з усіма питаннями і забезпечать якісне лікування на всіх етапах.

AstiДата: Четверг, 01.08.2024, 13:52 | Сообщение # 3
Рядовой
Дуже вдячна за цю оперативну пораду! Ви дійсно вгадали мої потреби та змогли надати саме ту інформацію, яка мені зараз була необхідна.

EvansJasonДата: Среда, 21.08.2024, 09:59 | Сообщение # 4
Рядовой
дякую

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2025Хостинг от uCoz