|
Выращивание лука на перо
| |
| Grigory | Дата: Суббота, 26.09.2020, 13:09 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Кто выращивает лук на перо, подскажите, какие сорта лучше подходят?
|
| |
| |
| Abrikoska | Дата: Понедельник, 28.09.2020, 22:10 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Хороших сортов много. Выбирайте те, которые быстро растут - ими выгоднее заниматься. Например, Леон - ранний, высокоурожайный. Выбирайте в этом магазине семена лука на перо https://fazenda.net.ua/katalog-tovarov/semena/lu%D1%81k/luk-na-pero/ Тут и фото, описание. Качество семян точно хорошее, проверено на личном опыте.
|
| |
| |
| Lesha13 | Дата: Воскресенье, 03.01.2021, 17:17 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| А где купить семена для выращивания микрозелень?
|
| |
| |
| Keity | Дата: Среда, 08.09.2021, 20:32 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Тоже это интересует.
|
| |
| |
| Korovka33 | Дата: Четверг, 09.09.2021, 15:18 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| Цитата Grigory (  ) Кто выращивает лук на перо, подскажите, какие сорта лучше подходят? Могу порекомендовать комнатные цветы каталог фото и названия как энциклопедию садоводства и растениеводства. ПолиСад - это место, где можно узнать как правильно и тщательно ухаживать за комнатными цветами и декоративными растениями. В разделах каталога https://polysad.com/ можно подробно ознакомиться с актуальными правилами и дельными советами выращивания рассады помидоров, огурцов, перца, лука, капусты, баклажанов , а также с законами высадки в открытый грунт или в теплице томатов, пряных трав и зелени.
|
| |
| |
| Ronaldhite | Дата: Вторник, 10.02.2026, 12:20 | Сообщение # 6 |
Рядовой
| Я вирощую цибулю на перо вже не перший рік, тому можу поділитися тим, що реально працює на практиці. Якщо мета — швидко отримати соковите й рівномірне перо, варто звертати увагу не лише на сорт, а й на його призначення. Для вигонки найкраще підходять багатозачаткові сорти, які дають одразу кілька пір’їн з однієї цибулини. У мене добре показали себе Батун, Шніт-цибуля та Шалот — вони швидко стартують, дають м’яке перо і довго не грубіють. Для теплиць і підвіконь також зручно брати спеціальні сорти «на перо», бо вони адаптовані до частого зрізання. Важливий момент — посадковий матеріал. Я завжди відбираю середні за розміром цибулини без пошкоджень і перед посадкою прогріваю їх або замочую в теплій воді, щоб прискорити проростання. Ґрунт має бути легким і поживним, а полив — регулярним, але без перезволоження. Ще одна порада: не ігноруйте профілактику хвороб, особливо при густих посадках. Я використовую перевірені засоби для захисту рослин і зручно підбираю їх через https://plantika.com.ua/zakhyst-roslyn/ До речі, багато насіння, підживлень і дрібних корисних речей для вирощування я замовляв у Plantika — компактно, зрозуміло, без зайвого клопоту. Коли все під рукою, процес іде значно спокійніше.
|
| |
| |
|