|
Де купити побутові рекуператори?
|
|
| VeroNika | Дата: Четверг, 04.04.2024, 00:46 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Робимо в офісах нашої компанії невеликий косметичний ремонт. І хочемо разом з цим вирішти проблему, звязану з вентиляцією приміщень. Адже влітку просто неможливо працювати через жару і духоту. Робітники, які виконують ремонт, порадили встановити побутові рукеператори. Підкажіть, будь ласка, де я можу знайти інформацію про них і де я можу купити таку кліматичну техніку?
|
| |
| |
| Домна | Дата: Четверг, 04.04.2024, 00:50 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| А чому ви маєте вивчати про них інформацію і шукати де рекуператори купити? Я би на вашому місці просила б тих же і робочих зайнятись пошуком і покупкою цієї техніки, а сама просто вислала б їм на таку покупку кошти.
|
| |
| |
| Кузовников | Дата: Четверг, 04.04.2024, 00:58 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Не варто довіряти людям, які не є вам близькими. Повірте, вони вам не найдешевший варіант підшукають. Авторе, а ви пробували розглянути асортимент побутових рекуператорів в якомусь одному з багатьох онлайн магазинів?
|
| |
| |
| Wiolla | Дата: Четверг, 04.04.2024, 01:03 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| От якраз і добре, що ви дбаєте про комфорт працівників офісу і намагаєтесь утримати їх продуктивність праці в літній період, коли, справді, в жарку пору не дуже активно можуть працювати деякі люди. На рахунок вентиляційних установок, то гарним рішенням є придбати і встановити саме побутові рекуператори. Великий вибір рекуператорів ви зможете знайти тут https://kkplus.shop/klimati....vozduha
|
| |
| |
| LololoshkaPlay | Дата: Воскресенье, 07.04.2024, 12:08 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| Привет
|
| |
| |