| Svyryd | Дата: Понедельник, 12.05.2025, 18:19 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Друзі, хто з вас подорожує Україною у пошуках не лише природи, а й справжньої історії? Я давно мрію про мандрівку місцями, де можна відчути дух минулих століть — кам’яні мури, вежі, перекази…
Сидів учора ввечері, шукав натхнення і натрапив на класну статтю фортеці та замки України — тепер просто не можу визначитись, куди поїхати першим! Там і Олеський замок, і Хотинська фортеця, і ще багато цікавих місць, про які я навіть не чув.
Тож запитання до вас: які замки ви вже відвідали? Можливо, є ті, які виглядають непоказно на фото, але вживу просто вражають? Або навпаки — красиві ззовні, але всередині нічого особливого?
Буду вдячний за будь-які поради!
|
| |
| |
| loggggaaanna | Дата: Среда, 12.11.2025, 12:07 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| Україна має неймовірні гірські маршрути, які підходять як для початківців, так і для досвідчених альпіністів. Від Карпатських вершин до стрімких скель Криму – тут кожен знайде свій виклик. У цьому блозі ми розкажемо про найцікавіші маршрути, безпеку під час підйомів та необхідне спорядження, щоб зробити вашу пригоду максимально захоплюючою та безпечною. Не пропустіть шанс відчути свободу і адреналін під час альпінізму в Україні.
|
| |
| |