Пятница, 06.03.2026, 02:36
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Електронна автоцивілка
persiaДата: Вторник, 20.05.2025, 21:30 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Електронна автоцивілка https://arsenal-ic.ua/product/avtostrahuvannya/avtocivilka це справжній прорив. Можна не турбуватися про те, що загубиш папірець або забудеш вдома. Весь процес від початку до кінця займає буквально 10 хвилин. Прийшла на email і доступна в додатку. Навіть у Дії з'явилася автоматично. Дивуюсь, чому раніше не скористалася цією можливістю.

Svit4kaДата: Вторник, 23.09.2025, 15:59 | Сообщение # 2
Рядовой
Так погоджуюсь що в часи коли все електронне мати папірці.. ну таке собі

Svit4kaДата: Вторник, 23.09.2025, 16:00 | Сообщение # 3
Рядовой
Але мені от цікаво, чому у мене одна ціна на автоцивілку, а буквально в минулому місяці батько попросив йому продовжити поліс, і в нього майже в два рази дешевше. При тому що страхова у нас одна і та сама.

7tochekДата: Среда, 24.09.2025, 14:52 | Сообщение # 4
Рядовой
Цитата Svit4ka ()
Але мені от цікаво, чому у мене одна ціна на автоцивілку, а буквально в минулому місяці батько попросив йому продовжити поліс, і в нього майже в два рази дешевше. При тому що страхова у нас одна і та сама.

Справа в тому, що ціна на автоцивілку залежить від багатьох факторів, а не тільки від страхової компанії. Тому навіть у межах однієї компанії вартість може суттєво відрізнятися. Знаю це з власного досвіду.

Наприклад, велике значення має місце реєстрації авто. Для великих міст, особливо Києва, коефіцієнт завжди вищий, ніж для маленьких містечок, бо там і ризиків набагато більше. Ще один важливий фактор – вік і стаж водія. Якщо ти молодий водій зі стажем до трьох років, ціна, скоріш за все, буде вищою. І, звичайно, об'єм двигуна та марка авто теж впливають на фінальну суму.

Тож, швидше за все, різниця в ціні у тебе і у твого батька пов’язана саме з цими параметрами. Ти можеш детальніше почитати про це у статті, де пояснюється, Як розраховується вартість автостраховки і від чого залежить ціна там все дуже просто і доступно розписано.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz