Пятница, 06.03.2026, 07:43
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чіт-коди GTA 4
burdaДата: Пятница, 19.09.2025, 15:51 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Хей, народ! Я вирішив трохи «пожартувати» у GTA 4 і згадати всі чіти, але онлайн повно старих списків, які або не працюють, або смішні коди, яких я не пам’ятаю. Хтось може підказати місце, де реально можна знайти всі робочі чіти? Бо грати без них стало трохи сумно, хочеться трохи веселощів.

NightДата: Пятница, 19.09.2025, 16:57 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Грати в GTA 4 для мене завжди було однією з найулюбленіших розваг, і я обожнюю відкривати всі секрети та експериментувати з чіт-кодами. Останнім часом я стежу за порталами про ігри і знайшов на Gameverse статтю, де зібрані всі чіт-коди для GTA 4 https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-4/ вона дуже зручна: коди підписані, є пояснення і навіть поради, як їх правильно використовувати. Я одразу випробував кілька і був у захваті від результату — грати стало набагато цікавіше, і можна відкривати всі можливі пригоди без зайвої мороки. Також подобається, що портал постійно оновлює інформацію і стежить за новинами ігор, тож завжди відчуваєш себе в курсі всіх ігрових подій. Я тепер рекомендую цю статтю всім друзям-геймерам. Це справжній must-read для тих, хто любить GTA 4.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz