| persia | Дата: Четверг, 04.12.2025, 21:57 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Хочу подякувати інтернет магазин меблів СКЛАД МЕБЛІВ https://skladmebliv.ua/ за уважне ставлення до клієнтів. Я двічі змінювала колір фасадів і один раз коригувала розміри — жодного разу не почула невдоволення, все переробили без зайвих питань. Меблі якісні, не мають запаху, поверхні без подряпин, упаковка надійна. Доставка була швидкою, а збирачі виконали все акуратно. Чудовий сервіс і приємні ціни, залишилася тільки позитивні враження.
|
| |
| |
| ofedoruk | Дата: Понедельник, 26.01.2026, 08:40 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт! Дуже приємно читати такі відгуки про сервіс, бо сам переконався, що якісні меблі це не тільки зовнішній вигляд, а й ставлення до клієнта. У мене був трохи інший запит, але досвід теж вийшов максимально позитивний. Я шукав меблі для робочого простору і в підсумку знайшов офісні тумби. Хотілося, щоб вони були місткі, акуратні й не виглядали «дешево», бо стоять на виду. Результат реально порадував: тумби ідеально підійшли за розмірами, виглядають стильно, ящики відкриваються плавно, нічого не хитається. Матеріали якісні, без сторонніх запахів, усе добре запаковано й доставлено без проблем. Робоче місце одразу стало більш організованим і зручним.
|
| |
| |