Ваше хобби
| |
Oahha | Дата: Вторник, 06.10.2020, 19:28 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Форумчане, что делаете в свободное время или может есть у вас настоящее хобби? Я, например, занимаюсь, может и не совсем современным занятием, но очень любимым - вышивкой. Интересно выбирать товары для своего увлечения, особенно в проверенных магазинах. Недавно для себя открыла канву для вышивки, но там столько нюансов в ее выборе - есть разница в качестве, в производителях, в размере клеток..
|
|
| |
Fantasy | Дата: Вторник, 26.12.2023, 20:18 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Добрий вечір! Зараз вироби з епоксидної смоли стали дуже популярні і я сама вчуся працювати з нею. І можу підказати класний інтернет магазин WoodEpoxy https://woodepoxy.com.ua/ua/g104304393-epoksidnaya-smola-dlya , саме там я замовляю епоксидну смолу, пігменти і багато іншого для роботи. Мені все подобається, тому й рекомендую.
|
|
| |
Huha | Дата: Четверг, 23.05.2024, 17:01 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Цитата Fantasy (  ) Добрий вечір! Зараз вироби з епоксидної смоли стали дуже популярні і я сама вчуся працювати з нею. І можу підказати класний інтернет магазин WoodEpoxy https://woodepoxy.com.ua/ua/g104304393-epoksidnaya-smola-dlya , саме там я замовляю епоксидну смолу, пігменти і багато іншого для роботи. Мені все подобається, тому й рекомендую. Дякую за пораду де придбати епоксидку для біжутерії
|
|
| |
Karolika | Дата: Среда, 21.05.2025, 20:12 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Як цікаве та водночас розслаблююче заняття раджу спробувати Strateg виробництво картин за номерами, який пропонує великий вибір сюжетів на будь-який смак. Це чудовий спосіб провести час із задоволенням, незалежно від віку. Така творчість підходить як для дітей, так і для дорослих: розвиває уважність, посидючість і дарує справжнє естетичне задоволення. А ще готова картина стане чудовою окрасою інтер'єру!
|
|
| |
|