Пятница, 17.05.2024, 06:58
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » ВСЁ, что не лезет в другие темы: » Разное. О том.О сём... » УЗД
УЗД
MarishaДата: Пятница, 25.11.2022, 11:14 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Форумчане
Сообщений: 1585
Статус: Offline
Вітаю всіх! Нещодавно я дуже невдало впала, перелому, що тішить, не було, але вивих та розтягнення зв'язок було. Лікар призначив ще й про всяк випадок УЗД суглобів, коліно досі болить, особливо на зміну погоди чи після навантаження. Порадьте хорошого спеціаліста.

Танюша
 
Tonya31Дата: Пятница, 25.11.2022, 16:01 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 883
Статус: Offline
І я вас вітаю! Я точно не знаю, де ви знаходитесь територіально. Але якщо у Києві, то рекомендую надійну клініку з чудовими фахівцями MEDICINE GROUP. Я була там недавно на прийомі у лікаря, УЗД суглобів робила . Апарати у них сучасні, персонал доброзичливий.
 
burdaДата: Суббота, 30.03.2024, 21:09 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Форумчане
Сообщений: 159
Статус: Offline
Які принципи та технології лежать в основі проведення ультразвукового дослідження та ендоскопії для діагностики різних захворювань? Як ці методи допомагають у виявленні ранніх стадій захворювань та підвищенні ефективності лікування?
 
NightДата: Суббота, 30.03.2024, 21:11 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 120
Статус: Offline
Вітаю всіх, хто цікавиться збереженням свого здоров'я! Хочу поділитися своїм досвідом особистої участі в діагностиці здоров'я https://gynaeendoscopyhlh.com/ а ось корисний блог. За останні кілька років я регулярно проходжу обстеження, серед яких УЗД і ендоскопія займають важливе місце. Ці процедури допомагають вчасно виявляти можливі проблеми зі здоров'ям і приймати необхідні заходи щодо їх лікування. Діагностика здоров'я - це не тільки засіб профілактики, але й можливість зберегти якість життя на високому рівні. Я також рекомендую звертати увагу на свій спосіб життя, включаючи раціональне харчування та регулярну фізичну активність. Пам'ятайте, що кожен з нас відповідає за своє здоров'я, тому не зволікайте з візитом до лікаря та діагностичними процедурами!
 
Форум » ВСЁ, что не лезет в другие темы: » Разное. О том.О сём... » УЗД
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Общество инвалидов Харькова,© 2024Хостинг от uCoz