Пятница, 03.05.2024, 01:08
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » ВСЁ, что не лезет в другие темы: » Разное. О том.О сём... » Який ноутбук купити?
Який ноутбук купити?
FartДата: Четверг, 25.05.2023, 09:28 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 11
Статус: Offline
Я зовсім не розуміюся на ноутбуках, але мені терміново потрібен новий. Мій старий зламався, і я не знаю, на що звернути увагу під час виборів. Який ноутбук мені варто купити в місті Харків? Я шукаю щось надійне та продуктивне, але не хочу переплачувати за зайві функції. Буду вдячний за будь-які поради
 
DEKIFOWOДата: Четверг, 25.05.2023, 09:35 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Статус: Offline
Привіт друг! Якщо ти шукаєш ноутбук, то маю пару рекомендацій для тебе. Якщо потрібна потужна машина з відмінним процесором, рекомендую звернути увагу на моделі від компанії Dell або Asus. Вони відомі своїми високоякісними компонентами та надійністю. Якщо ж ти працюєш із графікою чи відео, то краще вибрати ноутбук із дискретною графікою, наприклад, від MSI або Lenovo. Не забудь також звернути увагу на обсяг оперативної пам'яті та розмір жорсткого диска. Успіхів в пошуку!"
 
FartДата: Четверг, 25.05.2023, 09:36 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 11
Статус: Offline
Я подивився деякі моделі від Dell та Asus, вони виглядають дійсно привабливо. Я не дуже розумію різницю між процесорами, так що шукатиму ноутбуки з хорошими відгуками про продуктивність. Також звернув увагу на обсяг оперативної пам'яті та розмір жорсткого диска, як ти порадив. Ще раз дякую!"
 
ret333Дата: Четверг, 25.05.2023, 09:40 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 36
Статус: Offline
Цитата Fart ()
Я зовсім не розуміюся на ноутбуках, але мені терміново потрібен новий. Мій старий зламався, і я не знаю, на що звернути увагу під час виборів. Який ноутбук мені варто купити? Я шукаю щось надійне та продуктивне, але не хочу переплачувати за зайві функції. Буду вдячний за будь-які поради

Із задоволенням допоможу тобі з вибором ноутбука. Якщо ти хочеш отримати максимальну інформацію про різні моделі, рекомендую відвідати інтернет-магазин Алло. Там ти знайдеш великий вибір ноутбуків в Харкові https://allo.ua/ua/harkiv/products/notebooks/ різних брендів і цінових категорій Використовуй фільтри для підбору моделі відповідно до твоїх вимог до процесора, оперативної пам'яті, жорсткого диска та графіки.
Також зверніть увагу на розмір екрану та роздільну здатність. Якщо ти часто подорожуєш або працюєш поза домом, варто звернути увагу на вагу та акумуляторну батарею, щоб ноутбук був портативним і міг працювати довгий час без заряджання. Не забудь прочитати відгуки покупців про конкретну модель, щоб оцінити її надійність та задоволеність користувачів. При виборі ноутбука в інтернет-магазині Алло, врахуй їхню політику повернення та гарантійні умови. Бажаю успішного вибору та сподіваюся, що знайдеш ідеальний ноутбук, який відповідає всім твоїм потребам!
 
LesyaДата: Среда, 06.12.2023, 13:28 | Сообщение # 5
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Статус: Offline
Не слід забувати, шо якщо ви купляєте беушний ноутбук, то це ще як пощастить. Може працювати як новий, а може не витримати і декілька місяців. Спробуйте спочатку відремонтувати ваш старий ноутбук, якщо там критична проблема, то серед б/у ноутбуків купити краще такі як НР та Asus, непогано працюють також Lenovo. У Харкові, думаю, що вибір повинен бути хороший.
 
AriadnaДата: Среда, 06.12.2023, 19:00 | Сообщение # 6
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 8
Статус: Offline
Я також купувала бу ноутбук, на якому зараз працюю. Не було ніяких проблем, він працює вже три роки, для роботи та навчання те, що треба. Так що не думаю, що купувати бу ноутбуки так вже небезпечно. Беушні ноутбуки купити зараз можна в офіційних інтернет-магазинах, ось на сайті інтернет-магазина Notebook-Store представлені моделі бу ноутбуків різної конфігурації та призначення. Зараз як раз діють акції та розпродажі, вибір дуже хороший.
 
КристиНкаДата: Среда, 06.12.2023, 21:40 | Сообщение # 7
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 8
Статус: Offline
Ariadna, велике вам спасибі за таку прекрасну рекомендацію. Я якраз шукаю собі беушний недорогий ноутбук. І водночас хочеться знайти щось потужніше, щоб можна було пограти. Асортимент в онлайн магазині, який ви порадили, просто тішить. Я вже встигла зазирнути на сайт і дещо пригледіла. Та й ціни приємно радують.
 
BruklinДата: Среда, 06.12.2023, 21:57 | Сообщение # 8
Рядовой
Группа: Форумчане
Сообщений: 10
Статус: Offline
Я також купував для себе беушний ноутбук, не ігровий, для роботи в інтернеті. Тоді ще було мало пропозицій по продажу бу компьютерної техніки. Але мені повезло, я купив хороший ноут за невеликі гроші. А тепер, подивившись асортимент у вищевказаному магазині, просто здивувався за яку ціну можна купити дуже потужний по характеристикам ноутбук. Це радує.
 
MirpantoДата: Четверг, 07.12.2023, 09:55 | Сообщение # 9
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
Цікаву та корисну тему ви підняли, зараз у наш час багато людей не можуть собі дозволити купити новий ноутбук, і я в тому числі. Те, що почали в магазинах продавати Б/У ноутбуки - це найкраще для незаможних людей. Я не уявляю, як у 21 столітті жити без ноутбука, у кожній родині є ноутбук і не один. Я тут перейшов за посиланням, подивився, там можна навіть за 5 тисяч купити гарний ноутбук, який може пропрацювати ще кілька років і це тішить.
 
PiterStarДата: Пятница, 08.12.2023, 13:22 | Сообщение # 10
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 12
Статус: Offline
Сейчас на самом деле проще купить ноутбук бу. Это будет намного дешевле. Только нужно приобретать в специальных магазинах что бы была гарантия что ноутбук полностью исправен. Вот к примеру вы можете бэушные ноутбуки купить на сайте. Это специализированный магазин который продает бу ноутбуки для любых целей из Европы по всей Украине. Они делают полное тестирование ноутбуков перед продажей. Имеются всякие распродажи.
 
gorobec71Дата: Среда, 10.04.2024, 17:15 | Сообщение # 11
Рядовой
Группа: Форумчане
Сообщений: 1
Статус: Offline
Если хотите игровой ноутбук, но бюджет ограниченный, то хороший вариант - игровой ноутбук б/у, можно найти с гарантией, например здесь https://ltop.com.ua/
 
Форум » ВСЁ, что не лезет в другие темы: » Разное. О том.О сём... » Який ноутбук купити?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Общество инвалидов Харькова,© 2024Хостинг от uCoz