Четверг, 05.12.2024, 03:07
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Автошкола
Inkognito02Дата: Четверг, 25.04.2024, 16:37 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Коли я вирішив отримати права водія, я вирішив пройти Курси водіння на Борщагівці в "Автоconst" і не можу не поділитися своїм позитивним досвідом. Процес навчання був структурованим та ефективним завдяки досвідченим викладачам, які легко пояснювали складні моменти. Я впевнено почував себе за кермом завдяки отриманим знанням та навичкам. Рекомендую "Автоconst" всім, хто шукає якісне навчання водінню.

Vikki24Дата: Понедельник, 17.06.2024, 11:34 | Сообщение # 2
Рядовой
Я дуже емоційна.
Мені було складно водити авто під час підвищеного дорожнього руху, у годину пік.
Але все ж таки досвід робить своє.
Теорію вчила ось тут https://green-way.com.ua/uk знайшла у них на сайтi всi правила дорожнього руху. Та навiть бiльше.

DashaKДата: Четверг, 19.09.2024, 14:19 | Сообщение # 3
Рядовой
Щоб не виникало проблем під час навчання , то потрібно правильно обрати автошколу. Моя вам особиста рекомендація Автошкола «Престиж Авто-юг» . Це перевірений варіант, я змогла в них дуже швидко навчитись водінню ,і потім досить швидко сдала на права та почала їздити . Мені все сподобалось , інструктори з розумінням ставляться до кожного і допомагають навчитись правильно та впевнено їздити.

teploradistДата: Пятница, 18.10.2024, 11:52 | Сообщение # 4
Рядовой
Якщо ви шукаєте автошколу з якісною підготовкою, зверніть увагу на Автошколу Магістраль у Львові. Тут ви знайдете індивідуальний підхід до кожного учня, досвідчених інструкторів та сучасні автомобілі для практичних занять. Навчання відбувається в комфортній атмосфері, що дозволяє швидко освоїти всі необхідні навички водіння. Гнучкий графік занять допоможе вам зручно організувати навчання.

Адреса: вулиця Опільського, 8, Львів, Львівська область, 79018
Телефон: 067 535 4644
Сайт: https://magistral.org.ua/

Це чудовий вибір для тих, хто хоче впевнено отримати водійські права!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2024Хостинг от uCoz