| Малышок | Дата: Пятница, 03.10.2025, 10:00 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Одного разу ми з дружиною повернулися з відпустки і виявили, що сусідів обікрали https://hubtech.com.ua/kameri/ Це стало для мене сигналом діяти. Я звернувся до Hubtech і замовив систему відеоспостереження AJAX. Уже кілька місяців вона працює, і тепер ми живемо значно спокійніше. Камери встановилися без проблем, сигнал стабільний, зображення кристально чисте, а нічний режим просто вражає. AJAX дозволяє бути впевненим, що мій дім під контролем, навіть коли я за сотні кілометрів. Особливо подобається функція віддаленого доступу з телефону. Hubtech вразив оперативністю і ввічливістю, так що можу сказати — після цього випадку я зрозумів, що правильний вибір магазину має не менше значення, ніж вибір техніки.
|
| |
| |
| loggggaaanna | Дата: Среда, 12.11.2025, 12:37 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| В епоху цифрових технологій відео перестало бути лише засобом запису подій – воно стало потужним інструментом самовираження та експериментів. video art відкриває нові горизонти для художників, дозволяючи поєднувати зображення, звук і рух у незвичайних комбінаціях. У цьому блозі ми розглядаємо сучасні тенденції, відомих митців та способи створення відео, що виходять за межі традиційного формату.
|
| |
| |