Воскресенье, 09.08.2026, 12:52
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Куди в Києві нормально зробити розвал-сходження, щоб не тягн
SerhiiKovalskiДата: Вторник, 09.12.2025, 12:28 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Ребята, я тут недавно помітив, що після кількох ям на Оболоні керованість стала трохи «плаваючою». Раніше не звертав увагу, але тепер машина реально тягне вбік. Хочу зробити нормальний розвал-сходження, але так, щоб не надули на зайві роботи. Хто може підказати, куди в Києві реально їхати?

Yuriy_HrynevskyДата: Вторник, 09.12.2025, 12:30 | Сообщение # 2
Рядовой
Я, чесно кажучи, теж колись потрапляв на «обманки». Їдеш робити одну дрібницю, а сервіс починає «додаткові роботи» впарювати. У мене добре зайшов сервіс, де реально перевірили стан підвіски й відразу сказали, що потрібно тільки розвал. Зручніше, коли СТО може показати реальні параметри на стенді, а не просто «ну, треба зробити».

Viktor_KoroviakДата: Вторник, 09.12.2025, 12:32 | Сообщение # 3
Рядовой
Спробуйте https://genstar.ua/uk....zhennya — сам там робив на Позняках, все прозоро. Стенд 3D, показали параметри до й після, нічого зайвого не нав’язували. У Києві ще є філіали на Оболоні та Борщагівці, зручно, якщо хтось з іншого району. Сервіс чесний, гарантія на роботу, підмінили потрібні агрегати без зайвих витрат.

SerhiiKovalskiДата: Вторник, 09.12.2025, 12:34 | Сообщение # 4
Рядовой
О, дякую, звучить реально. Мені подобається, коли показують параметри, а не просто «робимо, бо треба». Я якраз на Позняках живу — зручно буде заїхати після роботи.

Yuriy_HrynevskyДата: Вторник, 09.12.2025, 12:37 | Сообщение # 5
Рядовой
Так, плюс вони ще й дрібні роботи роблять без проблем, якщо треба перевірити ще тяги чи амортизатори. Я після свого першого візиту більше не боюся йти на стенд — видно, що працюють чесно і без «накруток».

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz