Вторник, 28.07.2026, 05:39
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
клініка Samara Med врятувала брата
SunsetChaserДата: Среда, 18.02.2026, 19:51 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт!
Хочу розповісти історію мого брата і подякувати наркологічній клініці Samara Med у Кривому Розі за те, що повернули його до життя.

Брат потрапив у погану компанію і почав вживати важкі наркотики. Це тривало кілька рокі​в, він втратив роботу, друзів, здоров'я, постійні ломки, депресія, агресія. Мати плакала щодня, ми не знали, що робити. Він кодувався в різних місцях, але зривався знову і знову. Здавалося, що виходу немає.

Знайома порадила звернутися в Samara Med у Кривому Розі. Знайшли сайт https://samara-med.com/kryvyg-rig/ почитали інформацію, вивчили всі послуги. Дуже сподобалося, що клініка працює комплексно: лікування наркоманії, зняття ломки, реабілітація, робота з психологами. І головне – повна анонімність.

Зателефонували, нас уважно вислухали, заспокоїли, пояснили, як краще поговорити з братом, щоб він погодився на лікування. Він довго відмовлявся, але завдяки професійному підходу лікарів таки поїхав у клініку.

Брат пройшов повний курс: спочатку зняття ломки та детоксикація, потім тривала реабілітація, індивідуальні та групові заняття з психологами. Я приїжджав до нього – умови в Samara Med дуже гарні: комфортні двомісні номери, смачне харчування, є спортзал, зона для прогулянок. Персонал дуже уважний і професійний, особливо головний лікар Мендело Володимир Павлович.

Зараз минуло два роки. Брат тверезий, працює, у нього з'явилася родина. Ми безмежно вдячні всьому колективу Samara Med за те, що повернули нам брата!

Якщо у вашій родині є проблема наркозалежності – не зволікайте, звертайтеся тільки до професіоналів. Клініка Samara Med у Кривому Розі дійсно допомагає!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz