Пятница, 27.03.2026, 21:34
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Неодимові магніти
VelannaДата: Вторник, 10.03.2026, 00:37 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт усім! Хочу спробувати використовувати неодимові магніти для домашніх і дрібних ремонтних справ, але зовсім не розуміюся у розмірах, класах та типах намагнічення. Хтось вже замовляв і може розповісти, як вибрати правильний магніт і чи дійсно вони такі сильні, як заявлено?

AstiДата: Вторник, 10.03.2026, 01:38 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Цитата Velanna ()
Привіт усім! Хочу спробувати використовувати неодимові магніти для домашніх і дрібних ремонтних справ, але зовсім не розуміюся у розмірах, класах та типах намагнічення. Хтось вже замовляв і може розповісти, як вибрати правильний магніт і чи дійсно вони такі сильні, як заявлено?

Я недавно купувала магніти в Magnit88 і залишилася задоволена: каталог зрозумілий, менеджери допомогли підібрати саме ті магніти, які підійшли для домашніх проєктів і невеликих конструкцій. Маленькі диски та кільця, які пропонує цей інтернет магазин Magnit88, виявилися набагато сильнішими, ніж очікувала, нікелеве покриття захищає від подряпин і корозії, а встановлювати їх легко – приклеїти, вставити або просто залишити без фіксації. Тепер використовую їх для органайзерів і творчих задач – реально спрощують роботу в

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz