Суббота, 19.07.2025, 15:21
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де купити чоловічий одяг
Tonya31Дата: Четверг, 18.03.2021, 09:10 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Всім приветик)) Одяг з чоловіком купую постійно. Тиждень тому хотіли оновити чоловікові гардероб, пора ховати зимовий одяг, але купити ми так нічого не змогли. Тому вирішила дивитися в інтернеті магазинів багато, але нічого вибрати ми не змогли. Якщо вас не утруднить підкажіть де купити чоловічий одяг гарної якості.

burdaДата: Понедельник, 20.02.2023, 19:22 | Сообщение # 2
Рядовой
Я думала, що тільки мій чоловік не любить ходити по магазинам, тому мені зазвичай приходиться обирати для нього речі. Дівчатка, можливо ви порадите мені магазини з гарним асортиментом товарів? Та бажано з адекватними цінами

NightДата: Понедельник, 20.02.2023, 19:23 | Сообщение # 3
Рядовой
Ми з чоловіком давно замовляємо собі одяг через інтернет. Це набагато вигідніше. До того ж завжди можна підібрати те, що шукаєш. Та й ціни завжди приємно дивують. Для себе ми знайшли відмінний інтернет-магазин Ager, де можна знайти все. Дуже хороша якість. Ще жодного разу з цим проблем не було. Товар завжди приходить дуже швидко. А багато корисної інформації на сайті дозволить зібрати стильний лук і правильно підібрати розмір.

MaXДата: Пятница, 08.12.2023, 12:19 | Сообщение # 4
Рядовой
купую в інтернеті

SereggaДата: Пятница, 08.12.2023, 12:24 | Сообщение # 5
Рядовой
А я планую в інтернет-магазині кашеміровий джемпер купити https://www.sis-cashmere.com/product/dzhemper-sinij/ . Мені одразу сподобався дизайн та якість. Склад дуже хороший - 70% кашемір 30% шовк Loro Piana. Є різні розміри. Думаю спочатку заказати один такий джемпер, а потім можливо докуплю ще футболку та гольф.

KarolinkaДата: Суббота, 21.06.2025, 14:24 | Сообщение # 6
Рядовой
Шукаю, де для чоловіка купити класні шорти. Порадьте, де можна придбати якісні?

ДаниловДата: Суббота, 21.06.2025, 14:27 | Сообщение # 7
Рядовой
Таке питання нещодавно виникло і в мене. Хотів щось універсальне — щоб і для спорту, і просто на літо носити. Довго не шукав, вирішив купити чоловічі шорти Adidas https://www.adidas.ua/choloviki/odyag/shorti Бо вже не перший раз беру в них речі. Матеріал якісний, не парить, навіть у спеку комфортно. Добре сидять, не вигорають після прання, і виглядають сучасно — без зайвих принтів чи дивних фасонів. Брав на офіційному сайті, там завжди є розміри й нові моделі. Якщо шукаєш щось надійне — раджу подивитися саме туди.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2025Хостинг от uCoz