| foma98 | Дата: Пятница, 06.02.2026, 15:06 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт усім! 👋 Хочу поділитися корисною інформацією для всіх любителів читання. Якщо ви, як і я, полюбляєте електронні книги, але не завжди маєте можливість їх купувати, є чудове рішення! Нещодавно знайшов відмінний український ресурс https://ua-read.com.ua/, де можна скачати безкоштовно електронні книги різних жанрів. Сайт має зручний інтерфейс і велику колекцію творів українською мовою. Що там можна знайти:
Класичну українську літературу Сучасну художню прозу Детективи та фантастику Науково-популярні видання Дитячі книжки
Усі книги доступні у популярних форматах (FB2, EPUB, PDF), тож читати можна на будь-якому пристрої - смартфоні, планшеті чи електронній читалці. Переваги сайту:
Повністю безкоштовний доступ Не потрібна реєстрація для перегляду каталогу Регулярні оновлення колекції Зручний пошук за автором, назвою або жанром
Якщо хтось ще знає інші якісні українські бібліотеки, де можна скачати безкоштовно електронні книги, діліться у коментарях! Буду вдячний за рекомендації. Приємного читання! 📚
|
| |
| |