Четверг, 26.12.2024, 16:54
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Які препарати можете порадити для потенції?
JannДата: Воскресенье, 01.12.2024, 19:49 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Діти, хто реально пробував таблетки для потенції, і як вони на вас діють? Чув, що бувають різні ефекти, у когось одразу вогонь, в інших — таке собі. Чи були побічні ефекти? Я тут один раз після пігулки відчув себе якось не так, а друг каже, що йому взагалі допомогло. Може, річ у дозуванні чи в організмі? Поділіться досвідом, хто що пробував.

AssuДата: Воскресенье, 01.12.2024, 19:49 | Сообщение # 2
Рядовой
Я пробував пару разів, і що можу сказати… Вперше прям почував себе як на крилах, але потім ефект уже був не такий сильний, і кілька разів здіймався тиск. Хотів би зрозуміти, чи це взагалі нормально чи я щось не так роблю?

JannДата: Воскресенье, 01.12.2024, 19:50 | Сообщение # 3
Рядовой
Брав один раз, загалом, не відчув особливої різниці. Можливо, це пов'язано з тим, що організм не був готовий, або це просто не моє. Друзі кажуть, що все працює, але не всі, по-різному. Чув, що якби ще більше фізухи накачати, ефект був би стабільнішим. Правда це чи ні?

ret333Дата: Воскресенье, 01.12.2024, 19:51 | Сообщение # 4
Рядовой
Я хочу поділитися своїм досвідом з покупкою таблеток для потенції відаліста із сайту man-power. Пробував кілька варіантів і скажу, що на них точно можна розраховувати. Вперше ефект був шикарний - начебто заново відчув себе молодим! Втома пішла, а настрій прямий зашкалював. Спочатку переживав, чи не буде побічних ефектів, але все пройшло нормально.
Замовляв їх через їхній сайт, і доставили досить швидко, що теж тішить. Щоправда, потім ефект став трохи слабшим, але це як із будь-яким препаратом — важливо, щоб організм не звикав. Тут взагалі ключове — дозування, мені, наприклад, підходило середнє. Подруга казала, що їй теж все сподобалося, тільки вона на легших таблетках зупинилася. Загалом, мені рекомендую спробувати.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2024Хостинг от uCoz