Среда, 27.11.2024, 20:49
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Вибір запчастин для старих моделей Mercedes
TommyДата: Воскресенье, 13.10.2024, 14:37 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Власники старих моделей Mercedes мене зрозуміють: не завжди легко знайти деталі, які добре підійдуть і не будуть виглядати як самопал. Мій W124 потребує нових супортів, але у місцевих магазинах нові деталі коштують чимало. Хотілося б знайти надійну авторозборку, де можна взяти б/у деталі у хорошому стані. Хто має досвід, дайте знати, де краще шукати!

AssuДата: Воскресенье, 13.10.2024, 15:20 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Колись мав схожу проблему зі своїм W210. Теж думав, що нові запчастини — це дорого, а б/у можна нарватися на щось неякісне. Але раджу звернути увагу на б у запчастини на Mercedes https://imcar.com.ua/ua/ у Imcar. Там точно не натрапиш на «сміття». Якось замовляв у них насос ГУР, все підійшло без проблем. До того ж, є можливість вибору за VIN-кодом — це особливо корисно, коли шукаєш щось специфічне. Я порівнював ціни з іншими магазинами — різниці особливої немає, а от якість і стан частин у Imcar значно кращий. Там ще дуже багато різних деталей, від елементів кузова до деталей двигуна, тому якщо твій W124 потребує догляду, рекомендую глянути, що є в них. Доставляють оперативно, і можна вибрати будь-який зручний спосіб оплати

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2024Хостинг от uCoz