Вторник, 24.06.2025, 15:13
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Прикраси
burdaДата: Вторник, 29.04.2025, 22:01 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт усім! Дуже подобається етностиль, але є страх, що якщо надягнути щось таке — виглядатиму ніби з театру. Як знайти баланс? Можливо, є якісь негласні «правила» чи просто поради з власного досвіду?

NightДата: Среда, 30.04.2025, 18:44 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Дівчата, хто теж не уявляє образ без прикрас, особливо з українським колоритом — вам точно сюди. Я завжди вважала, що прикраси мають не лише доповнювати зовнішність, а й нести в собі зміст, історію, енергію. Саме тому я перейшла на етнічні вироби, бо відчувається, що в них вкладена душа майстра. Дуже довго перебирала варіанти, але зупинилася на Oksana Boriychuk — в цьому інтернет-магазині кожна прикраса як витвір мистецтва. Обрала сережки висюльки https://oksana-boriychuk.com.ua/products/serezhki-pidviski ось тут раджу подивитися і вам. Ручна робота, вигідні ціни, і головне — справжній український стиль, без кліше і банальностей. Я вже кілька разів замовляла собі і подругам, і кожного разу це було щось особливе. Якщо шукаєте щось незвичайне, автентичне, але при цьому доступне — обов’язково загляньте туди.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2025Хостинг от uCoz