Пятница, 02.01.2026, 00:10
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Скільки зараз у середньому вартість медичного полісу?
DoTeRДата: Четверг, 28.08.2025, 09:12 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Хочу купити медичний поліс для себе та можливо сім’ї, тому цікавить практична інформація. Скільки зараз у середньому коштує річна страховка з нормальним покриттям? Чи це приблизно 7 000 ₴, як я десь читав, або реальні пакети 10–15 тис.? Які опції включено в ці суми, базові в держклініках чи вже розширене обслуговування в приватних?

ADINEДата: Четверг, 28.08.2025, 09:14 | Сообщение # 2
Рядовой
Нещодавно оформила в себе поліс із річною оплатою близько 12 000, це був пакет зі страховою сумою понад 250 тис. грн з доступом як до державної, так і приватної медицини. Зверталася до лікаря кілька разів протягом року, діагностика, консультації, аналізи покривалися, лиш довелося доплатити лише за деякі препарати поза пакетом. Ціна відповідає обсягу послуг, все було швидко та зручно.

D1xeRДата: Четверг, 28.08.2025, 09:15 | Сообщение # 3
Рядовой
Хочу поділитися своїм досвідом, оформив поліс приблизно за 22 000 на рік, це був оптимальний варіант із доступом до приватних клінік і страховим покриттям 400 тис. грн. За цей час довелося пройти кілька аналізів і одну консультацію зі спеціалістом, показники і діагностика були покриті повністю, з моїх витрат лишилась невелика доплата за комфортні ліки. Загалом відчувається, що гроші працюють на тебе, сервіс і покриття відповідають вартості.

HanterДата: Четверг, 28.08.2025, 09:18 | Сообщение # 4
Рядовой
Цитата DoTeR ()
Хочу купити медичний поліс для себе та можливо сім’ї, тому цікавить практична інформація. Скільки зараз у середньому коштує річна страховка з нормальним покриттям? Чи це приблизно 7 000 ₴, як я десь читав, або реальні пакети 10–15 тис.? Які опції включено в ці суми, базові в держклініках чи вже розширене обслуговування в приватних?

Нещодавно вирішив потурбуватися про своє здоров’я і оформив медичний поліс. Спершу дивився різні варіанти й натрапив на інформацію про приблизну вартість, десь 7 000 на рік як середня, а 10–15 тис. це коли потрібне серйозне покриття. Потім натрапив на вартість медичного полісу getlilo.com/starter/ і вирішив порівняти. Зупинився на програмі за 22 000 на рік із покриттям близько 400 тис. грн та доступом до приватних клінік. За цей час був на кількох оглядах і здачі аналізів, усе покрили майже повністю, залишилася лише доплата за деякі зручніша медикаменти. Як на мене, поліс вартує своїх грошей, високий рівень обслуговування, швидке реагування і суттєве зниження витрат у критичні моменти.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz