Воскресенье, 04.01.2026, 02:36
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Що таке фандрейзинг?
Svit4kaДата: Вторник, 23.09.2025, 16:28 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Недавно мені довелось в розмові почути слово фандрейзинг, раніше мені ні ніколи не доводилось про це чути. Можете простими словами пояснити що це таке?

7tochekДата: Пятница, 26.09.2025, 15:07 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Цитата Svit4ka ()
Недавно мені довелось в розмові почути слово фандрейзинг, раніше мені ні ніколи не доводилось про це чути. Можете простими словами пояснити що це таке?

Фандрейзинг — слово, яке звучить трохи незвично, але насправді все набагато простіше, ніж здається. Якщо пояснити коротко, то це процес залучення ресурсів, найчастіше грошей, для якоїсь корисної чи важливої справи. Але це не просто «зібрати гроші», як інколи думають. Суть фандрейзингу в тому, щоб об’єднати людей навколо ідеї, яка для них важлива, і дати їм можливість долучитися — не завжди навіть грошима, інколи часом, знаннями чи контактами.

Наприклад, коли організація хоче допомогти дитячому будинку чи зібрати кошти на медичне обладнання, вони запускають фандрейзингову кампанію. Люди дізнаються про ініціативу, відчувають її цінність і вирішують підтримати. Таким чином формується коло однодумців, які разом можуть зробити те, що одній людині не під силу.

Цікаво, що фандрейзинг використовується не лише в благодійності. Він потрібен і в освіті, і в культурних проєктах, і навіть у спорті. Це більше про створення спільності, ніж про сам збір коштів. Якщо цікаво зануритися глибше, є гарна стаття https://givingtuesday.ua/statti....groshej на сайті «Щедрий Вівторок», де детально пояснюється, що таке фандрейзинг і чому це більше, ніж просто збір грошей.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz