|
Які особливості потрібно врахувати при виборі EVA-килимків?
| |
| Assu | Дата: Пятница, 26.09.2025, 11:58 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт усім! Думаю взяти EVA-килимки для Ford Focus. Зараз у мене тканинні, і це просто катастрофа: постійно вбирають вологу, сморід, плями. Прати їх — морока. Кожна зима — це просто мука, бо в машині вічно мокро й холодно. Хочу щось сучасніше й практичніше. Але питання: де замовляти, щоб не підсунули дешеву копію? Бо знайомий вже обпікся з AliExpress.
|
| |
| |
| Jann | Дата: Пятница, 26.09.2025, 12:04 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| О, тканинні я теж мав. Це справжній жах, особливо взимку. Вони висихали днями, а запах у салоні був як у підвалі. З того часу для себе вирішив, що тільки EVA або гумові. Але гумові важкі й виглядають "по-базарному". Тому EVA здаються більш сучасним варіантом. Ще й реально підбираються під салон, а не «на око».
|
| |
| |
| Assu | Дата: Пятница, 26.09.2025, 12:04 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Я EVA-килимків поки що не купував, але дуже багато про них чув. Брат казав, що у них структура така, що вся вода і бруд лишаються всередині сот. Каже, навіть у найсильніший дощ нічого не розтікається по салону. Якщо це правда — то це реально круте рішення. Він ще сміявся, що дружина перестала сварити за бруд у машині. Думаю, що час і собі міняти старі килимки.
|
| |
| |
| ret333 | Дата: Пятница, 26.09.2025, 12:05 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Цитата Assu (  ) Я EVA-килимків поки що не купував, але дуже багато про них чув. Брат казав, що у них структура така, що вся вода і бруд лишаються всередині сот. Каже, навіть у найсильніший дощ нічого не розтікається по салону. Якщо це правда — то це реально круте рішення. Він ще сміявся, що дружина перестала сварити за бруд у машині. Думаю, що час і собі міняти старі килимки.
Свій Focus обладнав EVA-килимками https://evasota.com/ ще минулого року, і це було одне з найкращих рішень. Вони роблять точний замір під кожну модель, тому килимки сидять, як влиті. Дуже сподобалася якість матеріалу — навіть після року активного використання вони як нові. До речі, кольорів величезний вибір, я взяв чорні з червоною окантовкою, тепер салон виглядає більш спортивно. Плюс компанія часто проводить акції та розіграші, що приємно. Чесно кажучи, це не просто покупка, а реальний апгрейд авто.
|
| |
| |
|