Цитата Jann (

)
Я раніше часто міняв рідини і думав що це нормально але на практиці це тільки ускладнює розуміння що тобі реально підходить бо кожен раз різні відчуття і немає стабільності тому зараз я стараюсь тримати кілька варіантів і не стрибати між брендами щоб не втрачати відчуття контролю над процесом
Мій підхід такий: перед тим як купити рідину для вейпа https://smolnet.pro/uk/8-ridina-dlya-vejpa я спочатку думаю, що саме мені потрібно, а вже потім дивлюся каталог. Якщо хочеться щось на кожен день, то я не беру занадто солодкі або дуже різкі варіанти, бо вони швидко втомлюють. Якщо треба просто спробувати новий смак, тоді можна взяти щось незвичне, але не одразу кілька пляшок. У Smolnet мені зручно саме тим, що вибір не виглядає як хаотичний набір усього підряд.
Можна нормально зорієнтуватися, подивитися різні напрямки, порівняти варіанти і вже тоді замовляти. Ще раджу дивитися на міцність, бо багато хто бере по смаку, а потім розуміє, що не підходить саме по відчуттях. Для вейпа це важливий момент, який краще перевірити до покупки, а не після отримання посилки.