| Inkognito02 | Дата: Вторник, 17.01.2023, 23:31 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Мені ось цікаво, любить хтось готувати чи все ж таки віддаєте свою перевагу доставці їжі? Можу від себе всім порадити Замовити бріскет https://namangalsmokedbbq.com.ua/product/brisket/ у цьому ресторані, це нереально смачна страва соковитого та ароматного м'яса, велика та ситна порція, все завжди свіже. Я вже не раз у них замовляв доставку, дуже задоволений.
|
| |
| |
| ToMori | Дата: Среда, 12.11.2025, 10:07 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| Львівщина — це не лише культурне серце України, але й справжня перлина природи. Поблизу міста Лева можна знайти дивовижні місця, які зачаровують красою і спокоєм. Одним із найцікавіших напрямів для подорожей є відкриття того, що ми називаємо природні чудеса україни. Водоспади у Карпатах, печери, скельні утворення, заповідні ліси — усе це лише за кілька годин дороги від Львова. Такі поїздки стають чудовою нагодою для мешканців і гостей міста відволіктися від шуму та відчути гармонію з природою. У блозі ми розповідаємо про наймальовничіші маршрути, природні парки та унікальні локації, які варто відвідати кожному, хто шукає справжню красу України.
|
| |
| |