Воскресенье, 28.04.2024, 00:16
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » ВСЁ, что не лезет в другие темы: » Разное. О том.О сём... » Новини України
Новини України
Elvis88Дата: Суббота, 16.09.2023, 07:21 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 37
Статус: Offline
Останні новини сьогодні на Politeka - це завжди першоджерело інформації для мене. Я залишаюся в курсі подій завдяки їхній оперативності та об'єктивності. Не можу собі уявити свого дня без цього порталу.Завдяки Politeka я завжди знаю, що відбувається в Україні та світі. Це надійне джерело інформації, яке завжди висвітлює події без прикрас
 
ФросяДата: Понедельник, 04.03.2024, 19:02 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 67
Статус: Offline
Пораджу вам цей гарний ресурс про Львів повітряна тривога зараз https://nlozhka.com.ua/povitryana-tryvoha/lviv/ Я покладався на цей новинний сайт, щоб дізнатися про нещодавні авіанальоти у Львові, і мушу сказати, що їх висвітлення було виключно інформативним. Серед хаосу та невизначеності їхні звіти містять вичерпний огляд ситуації, включаючи подробиці про масштаби збитків, жертви серед цивільного населення та заходи з реагування. Що відрізняє цей сайт від інших, так це його прагнення до точності та надійності. У часи кризи вкрай важливо мати доступ до надійної інформації, і ця платформа забезпечує саме це. Статті добре досліджені, і вони не уникають розгляду важких реалій конфлікту.
 
AlinaДата: Пятница, 15.03.2024, 10:33 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
Я дня не можу прожити без міжнародних новин. І в новинному порталі - https://ukrinfonews.org.ua/ я знаходжу постійно багато подій у міжнародних відносинах з Україною. І від прогнозування мети цих відносин. У завтрашній день можуть дивитися не всі, але багато хто. Ось з останніх новин я дізнався, що Зеленський подякував США за допомогу і кожен боєприпас, який рятує життя українцю. Також Європарламент подає до суду на владу ЄС через хабар Орбана, - Politico. Цікаво. Тоді читайте ці новини щотижня!!!

вам
 
OlenaДата: Среда, 27.03.2024, 15:29 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
Люблю бути обізнаним в останніх подіях в Україні. Серед багатьох видань. Портал новин - https://ukrainian.co.ua/ виділяється тим, що говорить про ті події, про які мовчать інші ЗМІ. Ось я дізнався з останнього новинного номера, що українці вважають дороги в країні небезпечними. Згідно з результатами останнього соціологічного дослідження, більше половини українців висловили обурення станом доріг у країні, вважаючи їх небезпечними як для водіїв, так і для пішоходів. Цікаво? Ці та інші новини читайте тут!!!

Люблю читать книги
 
Форум » ВСЁ, что не лезет в другие темы: » Разное. О том.О сём... » Новини України
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Общество инвалидов Харькова,© 2024Хостинг от uCoz