Четверг, 27.08.2026, 20:13
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Уборка
KatrysiaДата: Воскресенье, 28.01.2024, 21:10 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Ребят скажите а можно ли кого то пригласить во Львове для уборки квартиры или нет? Просто сняли квартиру и теперь нужно там навести порядок.

MisterNogaДата: Воскресенье, 04.02.2024, 17:57 | Сообщение # 2
Рядовой
ну если вы этого хотите то можете и пригласить для этого кого то но должны быть готовы что это сейчас может стоить довольно дорого.

VasilisaДата: Воскресенье, 04.02.2024, 19:07 | Сообщение # 3
Рядовой
Та знаєте бувають різні ситуації і не завжди просто є час на прибирання квартири. І тут я автора добре розумію. Але ж хочеться щоб вона була красивою і чистою нехай хоч і сьемная. І я ось наприклад у Львові користуюся послугами ось такої компанії chystota.ua і вони до мене приїжджають, і за короткий час самі все роблять. Я потім тільки приймаю роботу і оплачую послуги. Вони там доступно стоять. Це зараз все просто і швидко.[code][/code]

KramovchykДата: Пятница, 07.08.2026, 07:58 | Сообщение # 4
Рядовой
Шукаю перевірений клінінг у Вінниці для прибирання квартири, бо часу катастрофічно бракує. Дуже хвилююся за якість і збереження речей. Порадьте, на що звернути увагу під час вибору?

SatinДата: Пятница, 07.08.2026, 09:26 | Сообщение # 5
Рядовой
Мені сподобалось замовляти клінінг, мабуть просто знайшов гарну компанію у Вінниці homeclean.com.ua - HomeClean. Їх працівникі приїхали зі своїм професійним обладнанням і безпечною хімією, що для мене було критично. Прибрали кожен куточок, навіть там, куди в мене руки роками не доходили! Жодних неприємних сюрпризів чи доплат після роботи, ціну озвучили одразу. Тепер прибирання квартир у Вінниці буду замовляти тільки в них.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz