Пятница, 10.07.2026, 12:46
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
спина
VasilisaДата: Вторник, 16.04.2024, 18:18 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Добрый вечер. Я на работе потянула спину и теперь не могу толком сидеть и вставать больно. Скажите можно ли это екак кто исправить, а то уже просто нет никаких сил?

MisterNogaДата: Понедельник, 22.04.2024, 18:54 | Сообщение # 2
Рядовой
ну это вам нужно сходит к врачу чтоб он выписал хотя бы массаж. он может при этом и поможет плюс попробуйте согревающие мази.

KatrysiaДата: Понедельник, 22.04.2024, 19:37 | Сообщение # 3
Рядовой
Та воно й зрозуміло коли спина болить це просто кошмару вона ж і руху сковує. І я вам можу порадити спробувати помазати спину зігріваючими мазями. Мені вони наприклад допомагають зняти напади. Купую я завжди мазі в магазині здорові вони там є різні і за різною ціною. Так що подивіться може Що то і підберете собі.

Юлія33Дата: Среда, 08.04.2026, 10:57 | Сообщение # 4
Рядовой
Всім привіт! Хочу поділитися своєю перемогою над болем у спині. Довго мучилася, нічого не допомагало надовго, поки не спробувала Neurac терапію https://mira.com.ua/te....redsord в лікарні "Міра". Спочатку було незвично (це заняття на підвісних системах), але ефект відчула дуже швидко. Спина нарешті "відпустила", м'язи запрацювали зовсім інакше. Хто має схожі проблеми, то щиро раджу, мені реально допомогло!

Ilona17Дата: Среда, 08.04.2026, 12:36 | Сообщение # 5
Рядовой
послухаю

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz