|
Дизайн
|
|
| MisterNoga | Дата: Четверг, 16.05.2024, 21:19 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Хочу заказать дизайн интерьера магазина косметики, ищу студию дизайна, мне понравился дизайн магазина Весна в Блокбастере. Подскажите точно кто его делал?
|
| |
| |
| Katrysia | Дата: Пятница, 17.05.2024, 14:11 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| а я вообще о таком и не слышала и не видела. но если вам что то понравилось то тогда ищите может вам с этим и повезет.
|
| |
| |
| Vasilisa | Дата: Пятница, 17.05.2024, 20:17 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Так я теж бачила дизайн магазину Весна в блокбастері в Інтернеті і він досить таки вражає. І я чула що його зробила ось ця https://adesign.com.ua/ua....iv.html студія. Вони мають великий досвід і справжні професіонали своєї справи. Вони все роблять просто супер. Раджу вам спробувати до них звернеться і ви побачите прекрасний результат свого салону.
|
| |
| |
| Asti | Дата: Понедельник, 12.01.2026, 02:29 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Привіт! Плануємо відкриття магазину і хочемо, щоб він був стильним, сучасним і водночас зручним для відвідувачів. Але зовсім не розуміємо, з чого почати: як продумати планування, вибрати матеріали та меблі, і кому можна довірити дизайн, щоб не витратити зайві гроші. Чи є у когось досвід співпраці з перевіреною студією?
|
| |
| |
| Velanna | Дата: Понедельник, 12.01.2026, 03:44 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| Ми замовляли оформлення нашого магазину у студії Partner Design https://partner-design.com.ua/ua/duzayn-interery/dizayn-magazinu/ і залишилися дуже задоволені результатом. Вони допомогли продумати планування так, щоб рух покупців був логічним, підібрали стильні меблі та матеріали, врахували всі деталі, щоб простір був і привабливим, і зручним. Особливо приємно, що завдяки студія дизайну Київ кожен етап — від замірів та консультацій до 3D-візуалізації і авторського нагляду — був організований професійно і без зайвих турбот. Магазин виглядає сучасно, комфортно для клієнтів і допомагає підвищити ефективність продажів.
|
| |
| |