Вторник, 25.08.2026, 04:52
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Туристичне страхування
Svit4kaДата: Вторник, 25.03.2025, 14:40 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
А як обрати туристичну страховку? Чи є якісь критерії вибору? А якщо обрати самий дешевий варіант з франшизою, чим це мені загрожує?

7tochekДата: Вторник, 25.03.2025, 17:04 | Сообщение # 2
Рядовой
Цитата Svit4ka ()
А як обрати туристичну страховку? Чи є якісь критерії вибору? А якщо обрати самий дешевий варіант з франшизою, чим це мені загрожує?

Дивись, з туристичною страховкою головне не гнатися за найнижчою ціною. Я сам колись брав туристичне страхування із франшизою і потім пожалкував — довелося самому оплачувати більшу частину витрат за медицину за кордоном. Франшиза — це та сума, яку ти платиш із власної кишені перед тим, як страхова почне щось компенсувати. І часто буває так, що дрібні витрати взагалі не покриваються, і ти просто даремно витрачаєш гроші на страховку.

Що раджу: обирай поліс без франшизи або з мінімальною — так спокійніше. Обов’язково дивись суму покриття: для Європи не менше 30-50 тисяч євро, для США чи Канади — ще більше. Зверни увагу, щоб страхування покривало не тільки медицину, а й речі типу госпіталізації, швидкої допомоги, стоматолога та навіть повернення додому у разі серйозної проблеми. І дуже зручно, коли в полісі прописані чіткі дії: куди дзвонити, що робити.

ironstellДата: Вторник, 21.07.2026, 00:23 | Сообщение # 3
Рядовой
Минулого тижня пакували валізи на море, і тут у дитини раптово піднялася температура. На щастя, це був просто перегрів на сонці, але ситуація змусила мене задуматися: а що, якби це сталося вже в іншій країні? Я зрозумів, що старий договір закінчився, тому швидко сів за ноут і вирішив оформити медичне страхування для виїзду за кордон на сайті ITG, бо чув про них непогані відгуки від знайомих. Процес дійсно виявився простим: вибрав країну, ввів дані закордонних паспортів, і за п'ять хвилин готовий PDF-файл уже був на пошті. Дуже зручно, що не довелося нікуди їхати чи дзвонити перед самою поїздкою.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz