Четверг, 30.07.2026, 11:08
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Відгуки про курси Java Львів
MarishaДата: Суббота, 21.03.2020, 15:27 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Вирішила почати навчання в сфері Java, переглянула в інтернеті дуже багато курсів пропонують пройти навчання в сфері АТ освіти. Задалася питанням як же знайти найкращі курси, допоміг мені визначитися ось сайт цей. тут діляться своїм досвідом ті які вже закінчили курси і діляться своїм враженням, про проходження курсу в Ат школах. Раджу і вам читайте відгуки людей, що вже мали з цим справу і вливайтесь в професію майбутнього зараз!

Танюша

ViktoriaДата: Пятница, 25.06.2021, 04:26 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Цитата Marisha ()
Вирішила почати навчання в сфері Java, переглянула в інтернеті дуже багато курсів пропонують пройти навчання в сфері АТ освіти.

Ви, мабуть, мали на увазі IT освіту. Щодо Java, нажаль, нічого не підкажу, оскількі ніхто з моїх близьких та знайомих у цьому напрямку не просувався. Але, точно можу підказати, що досить непогані IT курси по мові Python викладають у академії Шаг - https://kiev.itstep.org/
Це я можу порадити гарантовано, оскільки маю аж трьох знайомих, які їх завершували і зараз можуть похизуватись результатами. Особливо вразило якраз те, що одна з цих трьох знайомих не була за все життя взагалі ніяк пов'язана з комп'ютерною грамотністю. А це, скажу вам відверто, страшно надихає :))

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz