|
Досвід видалення каталізатора в Києві – поділіться!
| |
| Night | Дата: Четверг, 28.08.2025, 20:04 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Хей, друзі, потрібна ваша мудрість. Машина почала тягнути, як старий віслюк у гору, і схоже, винен каталізатор. У сервісі мені натякнули: або міняти за шалені гроші, або видалити й забути про нього. Я схиляюсь до другого варіанту, але цікавить реальний досвід — хто у Києві вже проходив через це? Чи реально після видалення авто стає більш "живим", як кажуть?
|
| |
| |
| burda | Дата: Суббота, 30.08.2025, 14:31 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| Коли я помітила, що моя машина стала трохи глухуватою, і двигун іноді «підгальмовує», я одразу вирішила звернутися до сервісу для видалення каталізатора в Києві https://clean-kat.com.ua/vydalennya-katalizatora-kyiv/ бо знала, що це може значно покращити роботу авто. Мене зустріли привітно, все пояснили детально, показали процес і розповіли про налаштування двигуна після демонтажу. Робота була виконана дуже акуратно, і я відразу відчула різницю: двигун працює плавно, витрата пального зменшилася, а дивні звуки зникли. Особливо приємно, що на всі роботи була надана офіційна гарантія, що підвищує довіру до сервісу. Також майстри дали поради по догляду за авто, щоб уникнути проблем у майбутньому. Тепер їзда стала справжнім задоволенням, і я можу сміливо рекомендувати цей сервіс всім, хто цінує свій автомобіль і хоче, щоб він працював як новий.
|
| |
| |
|