|
Як ми знайшли спокій і підтримку для тата
| |
| SunsetChaser | Дата: Пятница, 12.09.2025, 14:34 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт, друзі! Хочу розповісти історію, яка, можливо, стане комусь у пригоді. Мій тато переніс інсульт і довго відновлювався. Ми намагалися доглядати вдома, але швидко зрозуміли, що не можемо дати йому того рівня уваги, який потрібен. Постійно хвилювалися за ліки, за тиск, за безпеку під час пересування.
Після довгих пошуків ми знайшли дім для літніх людей «Опіка 24/7» у Хмельницькому - https://opika24-7.com.ua/uk/hmelnyczkyj/ Вразило, що там не просто «догляд», а ціла система підтримки:
- щоденні реабілітаційні вправи, підібрані лікарем;
- контроль прийому ліків і цілодобовий нагляд медперсоналу;
- світлі кімнати без порогів, що важливо після інсульту;
- збалансоване харчування та власна кухня.
Тато відчуває себе впевнено, спілкується з іншими мешканцями, навіть почав грати в шахи. Для нас це полегшення й спокій, а для нього — новий сенс життя.
|
| |
| |
| DashaK | Дата: Вторник, 04.08.2026, 12:33 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| Я зверталась по допомогу в пансіонат «Благодать» , коли дідусеві знадобилась реабілітація після інсульту Луцьк .І не пошкодували, там працюють дійсно досвідчені реабілітологи. Це надійне місце, там можна відновитись і досить швидко. Усе доглянуте, чисте, персонал завжди усміхнений і привітний. Видно, що до кожного мешканця ставляться з повагою та щирою турботою.
|
| |
| |
|