Воскресенье, 16.08.2026, 02:39
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи варто обирати акрилові фасади AGT Plus для кухні?
SerhiiKovalskiДата: Пятница, 03.10.2025, 12:51 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Нещодавно ремонтував кухню і довго не міг визначитися з фасадами. Спочатку думав про МДФ або дерево, але хтось порадив спробувати акрилові від AGT Plus. Мене зацікавила їхня глянцева поверхня та великий вибір кольорів — виглядає реально стильно.

Yuriy_HrynevskyДата: Пятница, 03.10.2025, 12:52 | Сообщение # 2
Рядовой
Я теж встановлював акрилові фасади, правда іншого бренду, але ідея та сама. Найбільше сподобалося, що вони легко чистяться і не бояться води, а ще на відміну від ламінату, не затираються з часом. Плюс відчуття “дорогої” кухні реально підвищується.

Viktor_KoroviakДата: Пятница, 03.10.2025, 12:53 | Сообщение # 3
Рядовой
До речі, якщо цікаво, можна глянути саме колекцію https://agtplus.ua/facades/akrylovi-fasady-acrylic У них багато відтінків і навіть класичні, і сучасні рішення. Я особисто вибрав нейтральний сірий, добре поєднується з деревом та металевою фурнітурою. Коли робив кухню, менеджер пояснив, що акрилові фасади довше служать і менш схильні до подряпин. Тож, якщо комусь важливий вигляд і практичність — варто глянути.

SerhiiKovalskiДата: Пятница, 03.10.2025, 12:54 | Сообщение # 4
Рядовой
Цікаво, що ще з плюсів — швидка доставка і можливість індивідуальної порізки. Не довелося чекати тижнями на фасади під розміри моєї кухні.

Yuriy_HrynevskyДата: Пятница, 03.10.2025, 12:55 | Сообщение # 5
Рядовой
Так, і ще один момент: вони реально легкі, тож дверцята не провисають навіть через кілька років. Загалом, тепер я вже не розглядаю інші варіанти. Просто беру акрил — і спокійно.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz