Суббота, 01.08.2026, 11:19
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Дієта діабетика 2 типу — коли потрібен ширший підхід
mamontenokДата: Суббота, 27.12.2025, 05:11 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Вітаю всіх. Уже кілька місяців дотримуюся рекомендацій лікаря, дієта діабетика 2 типу стала звичним режимом. Але відчуваю, що цього недостатньо: рівень цукру інколи коливається, енергії мало, вага майже не зрушила. Чи є програми, де працюють не лише з харчуванням, а з усім станом здоров’я?

YAROSLAW69Дата: Суббота, 27.12.2025, 05:12 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Цитата mamontenok ()
Вітаю всіх. Уже кілька місяців дотримуюся рекомендацій лікаря, дієта діабетика 2 типу стала звичним режимом. Але відчуваю, що цього недостатньо: рівень цукру інколи коливається, енергії мало, вага майже не зрушила. Чи є програми, де працюють не лише з харчуванням, а з усім станом здоров’я?

Так, знайома ситуація. Я теж починав із суворого контролю раціону, але справжній прогрес з’явився після тримісячної програми в дніпропетровській клініці BROVKO. Там пояснюють, що цукровий діабет 2-го типу — це комплексна проблема, яка впливає на обмін речовин, серцево-судинну систему та загальне самопочуття. Програма спрямована на стабілізацію стану, зниження ваги й покращення якості життя, а харчування є лише частиною цього процесу. Детальніше про підхід, де враховується і дієта діабетика 2 типу, можна прочитати тут: https://brovko.clinic/three-m....iabetes

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz