Вторник, 28.07.2026, 05:29
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Наркологічна клініка Олега Василенко дала другий шанс
SunsetChaserДата: Среда, 18.02.2026, 22:31 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт! Хочу поділитися історією мого чоловіка, якому Наркологічна клініка Олега Василенко у Вінниці допомогла назавжди забути про алкоголь.

Мій чоловік пив понад 10 років. Останнім часом пив щодня, постійні запої, втратив роботу, здоров'я, діти боялися його. Я перепробувала все: умовляння, скандали, сльози – нічого не допомагало. Він кодувався двічі в різних місцях, але зривався через кілька місяців. Я була в повному відчаї.

Знайшла сайт https://vacilenko.com/uk/vinnitcia/ почитала відгуки, подивилася інформацію про лікарів. Вирішальним стало те, що клініка Олега Василенко працює комплексно і дає гарантію результату. Зателефонувала, мене вислухали, заспокоїли, пояснили, що просто закодувати людину недостатньо – потрібна реабілітація і робота з психологами.

Найскладніше було переконати чоловіка лягти в стаціонар. Він не визнавав проблеми, злився. Але в клініці Олега Василенко є послуга мотивації – лікар приїхав додому, провів бесіду, і чоловік погодився на лікування. Це був переломний момент.

Клініка знаходиться у Вінниці на вулиці Радіона Скалецького, 15. Умови дуже гарні: чисті палати, смачне харчування, є все необхідне. Персонал – справжні професіонали, дуже уважні та турботливі.

Чоловік пройшов повний курс лікування. Спочатку детоксикація – зняли абстинентний синдром, почистили організм. Потім зробили кодування (обрали метод підшивки). Але найважливішим етапом стала реабілітація: індивідуальні та групові заняття з психологами, робота над причинами залежності. Його навчили справлятися зі стресом без алкоголю, знаходити радість у простих речах.

Окрема подяка за роботу з родичами. Мені пояснили, як правильно підтримувати чоловіка після виписки, як уникнути конфліктів, як допомогти йому адаптуватися до нового життя.

Зараз минуло два роки. Чоловік тверезий, працює, у нас у родині мир і спокій. Діти щасливі, я щаслива. Ми безмежно вдячні Наркологічній клініці Олега Василенко за те, що повернули нам чоловіка і батька!

Якщо ви зіткнулися з проблемою алкоголізму – не зволікайте, звертайтеся до професіоналів. Клініка Олега Василенко у Вінниці дійсно допомагає!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz