| Alisqw | Дата: Среда, 25.02.2026, 13:11 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Записалася на прийом, але не знаю, що потрібно підготувати. Які документи брати, чи потрібні якісь аналізи заздалегідь? Не хочу прийти непідготовленою і витратити час даремно.
|
| |
| |
| lanin | Дата: Среда, 25.02.2026, 15:42 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| Хороший підхід - підготуватися заздалегідь, це справді заощаджує час і нерви в і без того непростій ситуації. Зазвичай потрібен паспорт і по можливості - свіжі результати базових аналізів, якщо є, хоча більшість клінік можуть взяти їх прямо на місці. Коли я вирішувала де зробити аборт у Києві і вперше дзвонила для запису, адміністратор одразу детально пояснила список необхідного - це ознака хорошої організації. Загальну інформацію про підготовку до прийому можна також переглянути ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ щоб розуміти, чого очікувати на кожному етапі. В адміністрації Світлани при записі продиктували все необхідне і відповіли на всі організаційні питання без зайвого очікування. Зручно мати при собі невелику суму готівки на випадок непередбаченого, хоча в нормальній клініці вартість оголошують заздалегідь. Головна порада - не соромитися ставити питання, будь-яке уточнення краще прояснити до візиту.
|
| |
| |