| ivanrozhkov986 | Дата: Вторник, 24.03.2026, 22:01 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Доброго дня, вирішив написати відгук бо сам довго шукав нормальний сервіс для поїздок у Європа і добре знаю як складно знайти квиток на автобус який буде відповідати всім вимогам, раніше постійно стикався з тим що бронювання займає багато часу або білети не відповідають реальності або взагалі складно знайти нормальний рейс, і це реально дратує коли потрібно швидко вирішити питання з поїздкою, нещодавно почав користуватись Colibri і можу сказати що це один із найзручніших варіантів які я пробував, все працює швидко і без зайвих труднощів, інтерфейс зрозумілий і можна швидко знайти потрібний автобус, особливо часто дивлюсь автобус Київ - Варшава https://colibri.vn.ua/%D0%B0%....2%D0%B0 бо цей напрямок для мене один із основних і тут реально зручно обирати білети без зайвих проблем, після кількох поїздок залишився задоволений бо все працює стабільно, автобуси комфортні, білети приходять одразу, бронювання займає мінімум часу, тепер користуюсь тільки цим сервісом бо це реально зручно і надійно, якщо ви теж часто їздите у Європа раджу звернути увагу на Colibri бо це перевірений варіант
|
| |
| |