Четверг, 09.07.2026, 07:58
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Просування сайту
kravecAДата: Вторник, 21.04.2026, 02:40 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Потрібна допомога. Маю приватну аптеку, працюємо два роки, клієнтська база постійна, але хочу розширюватися. Створили сайт для онлайн замовлень ліків з доставкою, але через нього продажів практично немає. Розумію, що потрібне просування. До кого можна звернутися за допомогою?

MillerMДата: Вторник, 21.04.2026, 04:25 | Сообщение # 2
Рядовой
Для вашої ситуації можу порадити звернутися до ADS group. Просування сайту медицинської тематики вони роблять професійно, розуміють всі особливості ніші. Команда знає специфіку фармацевтики, аптек, оптики. Фахівці проводять аудит, виявляють технічні помилки, створюють семантичне ядро під медичні запити. Оптимізація включає роботу з контентом, локальним просуванням, структурою сайту. Також працюють з стоматологічними кабінетами, кабінетами УЗД, MRT. Органічний трафік зростає стабільно, видимість покращується, конверсія підвищується. Впевнений, що вони вирішать вашу проблему з онлайн продажами.

InnaDubbДата: Среда, 22.04.2026, 12:34 | Сообщение # 3
Рядовой
Я б радила звернути увагу на WebBoost (https://www.webboost.in.ua/)— вони якраз займаються просуванням сайтів і залученням клієнтів через SEO та рекламу. У них комплексний підхід: від аудиту сайту до запуску реклами й генерації лідів, що допомагає реально отримувати продажі, а не просто трафік . Думаю, для аптеки з онлайн-замовленнями це може бути хорошим варіантом 👍

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz