Четверг, 09.07.2026, 07:58
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Я обміняв крипту у Львові, але гроші так і не прийшли
PastorДата: Среда, 22.04.2026, 09:32 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Ситуація: переказав криптовалюту на адресу обмінника, минуло вже дві години, а готівку або переказ на картку не отримав. Обмінник каже, що бачить транзакцію, але вона ще не підтвердилась у мережі. Що робити в такому випадку? Чи варто чекати далі, чи одразу бігти писати заяву? І головне — як обирати обмінник заздалегідь, щоб уникнути такої ситуації? Порадьте, будь ласка, на основі досвіду.

SamaletДата: Среда, 22.04.2026, 10:01 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Це дуже неприємна ситуація, але часто проблема не в обміннику, а в перевантаженості мережі біткоїна або ефіру. Іноді підтвердження може зайняти кілька годин, якщо ви встановили низьку комісію. Гарний обмінник завжди на зв'язку і пояснює, що відбувається, а не зникає. Вони можуть запропонувати почекати або пришвидшити транзакцію за додаткову плату. Але якщо обмінник зникає або ігнорує — це тривожний дзвінок. Тому краще одразу обирати перевірене місце. У Львові я знаю один сервіс, де до клієнта ставляться відповідально. Це https://www.coinsbar.net/uk/exchanger-lvov/. Цей криптообмінник у Львові завжди підтримує клієнтів, навіть якщо транзакція затримується через мережу. Вони не зникають, а пояснюють ситуацію і пропонують рішення. Я особисто мав затримку через мережу біткоїна, і мені все детально розповіли, гроші прийшли, щойно підтвердилось. Тому обирайте надійних гравців, і таких проблем боятися не варто. CoinsBar — саме такий варіант.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Общество инвалидов Харькова,© 2026Хостинг от uCoz