| ivanrozhkov986 | Дата: Воскресенье, 26.04.2026, 18:37 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Хочу написати свою думку можливо комусь стане у пригоді бо сам нещодавно шукав подібну інформацію і витратив багато часу щоб розібратися у всьому зараз тема інновацій у медицині активно розвивається але далеко не все варте уваги проте Biodrook приємно здивував своїм підходом і тим як вони реалізують 3D друк кісток https://biodrook.com/ адже це виглядає не просто як ідея а як вже готове рішення яке застосовується на практиці для мене як для чоловіка важливо бачити результат і логіку а тут це є бо технологія дозволяє створювати точні моделі які підходять конкретній людині і це значно підвищує шанси на успішне відновлення також варто сказати що інформації достатньо і можна самому все проаналізувати без зайвого тиску що теж викликає довіру особисто я після ознайомлення змінив своє ставлення до таких технологій бо раніше вважав це чимось далеким але зараз розумію що це вже частина сучасної медицини і вона буде тільки розвиватися тому якщо хтось зараз у пошуку варіантів або просто цікавиться темою раджу звернути увагу на Biodrook бо це дійсно цікавий і перспективний напрям який заслуговує уваги
|
| |
| |