Цитата ADINE (

)
Vreau să cumpăr o mașină gata adusă în Moldova, dar nu știu unde găsesc un dealer de încredere. Toți promit stare ideală, dar mi-e frică de kilometri dați înapoi și mașini înecate. Parcă nu aș vrea să risc cu parcurile auto de la Autopiază fără recomandări. Unde ați cumpărat recent și a fost totul curat?
Dacă vrei ceva sigur și fără bătăi de cap, cel mai bine este să alegi companii care importă masiv și au transparență totală la contracte. Eu am analizat piața mult timp și am mers pe varianta celor care aduc mașini din Coreea sau America, dar le au deja verificate pe loc. Poți să vezi opțiuni bune de a cumpăra mașină în Moldova https://bex-auto.md/carsinstock direct din stocul lor. Avantajul mare la ei este că oferă testare completă și acte în regulă, fără surprize ascunse la motor. Evită intermediarii care cer avans pe încredere fără să îți arate documentele vamale. Verifică starea tehnică la un service independent ales de tine, nu la cel recomandat de vânzător. Dealerii profesioniști acceptă orice testare dacă nu au nimic de ascuns.