|
Хто користується флюїдами для обличчя?
| |
| Fart | Дата: Четверг, 25.06.2026, 16:47 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Хто користується флюїдами для обличчя в щоденному догляді, як вони працюють на різних типах шкіри, особливо комбінованій або схильній до жирності в Т-зоні? Чи є відчуття легкості на шкірі після нанесення, чи навпаки з’являється липкість або дискомфорт? Також цікаво, чи помітний ефект зволоження протягом дня, чи це більше короткочасне відчуття одразу після нанесення і потім все зникає.
|
| |
| |
| DEKIFOWO | Дата: Четверг, 25.06.2026, 16:47 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Користуюся флюїдами для обличчя вже досить довго, і можу сказати, що ефект залежить від текстури та регулярності використання. На комбінованій шкірі вони дають більш легке відчуття порівняно з кремами, немає важкості і жирного блиску, особливо вранці під макіяж. Помітно, що шкіра стає більш рівною по відчуттях, зменшується сухість на щоках і водночас не перевантажується Т-зона. Але важливо, що результат накопичувальний, а не миттєвий, і треба трохи часу, щоб шкіра адаптувалась до такого формату догляду.
|
| |
| |
| Fart | Дата: Четверг, 25.06.2026, 16:48 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Цікаво, бо я якраз вагаюсь між кремовою текстурою і більш легкою. Є страх, що флюїд може бути занадто порожнім по зволоженню і не буде вистачати живлення, особливо в холодний сезон або коли шкіра стає більш сухою. Чи буває таке, що після флюїду з’являється відчуття стягнутості або потрібно додатково наносити ще якийсь засіб зверху, щоб шкіра почувалася комфортно протягом дня і не втрачала вологу?
|
| |
| |
| DEKIFOWO | Дата: Четверг, 25.06.2026, 16:50 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Я довго тестувала різні формати догляду і прийшла до того, що саме флюїди для обличчя https://estetbeauty.com.ua/product-category/oblychchya/flyuyid/ дають найкращий баланс між легкістю та зволоженням, особливо коли шкіра реагує на зміну погоди або стрес. У моєму досвіді вони не дають відчуття важкості, швидко вбираються і не перевантажують пори, що важливо для комбінованого типу шкіри. Додаткове живлення інколи використовую точково в холодний період, але базове зволоження повністю закривається саме флюїдом.
Помітила, що шкіра виглядає більш свіжою і рівною, менше реакцій на зовнішні фактори, особливо коли догляд підібраний стабільно. У форматі підбору засобів мені допоміг підхід Estet Beauty, де звертають увагу на стан шкіри і підбирають рішення під конкретні потреби, а не універсальні варіанти. Саме там я вперше звернула увагу на те, як працюють флюїди для обличчя і як вони можуть замінити більш щільні текстури без втрати комфорту для шкіри протягом дня.
|
| |
| |
|