| kravecA | Дата: Среда, 22.07.2026, 18:01 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт. Розвиваю онлайн-магазин постільної білизни у Запоріжжі та хочу додати до асортименту власні пошиті комплекти з різних матеріалів. Клієнти часто запитують і про дитячу білизну, і про преміум-варіанти, тому потрібно знайти постачальника, де є великий вибір різних тканин оптом в рулонах. Як із цим в Україні, де беруть матеріали досвідчені виробники?
|
| |
| |
| MillerM | Дата: Среда, 22.07.2026, 21:56 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт. Для онлайн-магазину з різними напрямками дійсно потрібен постачальник із великим асортиментом в одному місці. Я сам працюю з кількома категоріями білизни і знайшов для себе зручне рішення: для дитячого напрямку беру фланель і мікрофібру, вони м'які, гіпоалергенні, безпечні для дітей, а для преміум сегменту жаккард або сатин, клієнти готові платити за таку якість. Коли мені знадобилися регулярні поставки та натуральні тканини опт від https://barbatextile.ua/uk виявився найкращим рішенням з величезним вибором матеріалів під будь-які потреби. Компанія працює на ринку з 2000 року і обслуговує понад сімсот двадцять населених пунктів України, це надійний партнер для постійних закупівель. Мінімальний заказ від одного рулона, програма лояльності дає більше знижок при більших замовленнях, доставка безкоштовна Новою поштою при замовленні через сайт.
|
| |
| |